• 11
  • Factory direct sales
  • We are committed to  your success!
  • 31years experience in the manufacture of  plastic closures and other plastic products
salah sahiji pabrik ngarah tina closures plastik di Cina
  • Disposable plastic tableware
  • Plastic fork
  • Plastic spoon
  • Disposable plastic tableware
  • Plastic fork
  • Plastic spoon

Shandong Jiuxing Packing Co., Ltd. perenahna di Ibukota Layang-layang Dunya anu kasohor - Weifang, Propinsi Shandong kalayan posisi geografis anu unggul, sareng ayana di dataran Changwei anu datar sareng lega dimana bandara, darmaga, Jiaoji sareng Jiqing Railways dikembangkeun sareng transportasi pisan merenah.

maca deui
tingali sadayana
index-factory
index-client6