Tentang Kami

Shandong Jiuxing Packing Co., Ltd.

Shandong Jiuxing Packing Co., Ltd. perenahna di Ibukota Layang-layang Dunya anu kasohor - Weifang, Propinsi Shandong kalayan posisi geografis anu unggul, sareng ayana di dataran Changwei anu datar sareng lega dimana bandara, darmaga, Jiaoji sareng Jiqing Railways dikembangkeun sareng transportasi pisan merenah.

Profil Perusahaan

Pausahaan urang husus dina produksi sagala jinis caps botol plastik sarta tableware palastik disposable, kayaning garpu plastik, sendok plastik, produk plastik, jsb Ngaliwatan usaha unremitting sadaya staf, éta geus jadi salah sahiji pabrik ngarah tina panutupanana palastik di Cina, ngagunakeun bengkel produksi bebas debu canggih, husus dina ngahasilkeun sagala jinis caps plastik, kayaning caps botol minyak plant, caps botol kecap, caps botol cuka, caps botol minyak wijen, caps dustproof, kadaharan dicampur congee caps botol, bungbu caps gampang-buka, caps kaamanan plastik, caps Anti maling plastik pikeun botol, bentuk suntik dijieun bagian, jsb Jeung sagala jinis tinggi, sedeng jeung low panas shrinkable slabs jeung panas-shrinkable dagang, timer napel dagang , jsb Jeung ogé, parusahaan urang parusahaan urang ogé ngahasilkeun tableware disposable plastik, kayaning sendok plastik, garpu plastik.

about-1
about-3
about-4

Pausahaan boga hak timer junun impor jeung ékspor, sarta ogé, meunang sertipikat ti QS nu conferred ku bangsa di 2008, sarta meunang sertipikat ti ISO9001.Pausahaan boga 116 pagawé (sedeng, tanaga teknis senior pikeun leuwih ti 30% tina total karyawan), nyertakeun wewengkon leuwih ti 20000 méter pasagi, kalawan leuwih 46 sét parabot produksi-kelas dunya, producting leuwih hiji miliar sagala jinis. caps, tableware plastik, sarta leuwih tilu ratus juta panas shrinkable slabs sataun.

KARYAWAN
méter pasagi
ALAT PRODUKSI KELAS DUNYA

Salila sababaraha taun, pausahaan utamana devotes kana ngembangkeun sarta produksi caps palastik pikeun kadaharan, condiment, bungbu, cai, inuman, anggur, industri, ubar jeung produk kaséhatan sarta sababaraha caps kaamanan, direngsekeun loba pausahaan masalah tatarucingan jangka panjang kayaning leakage, kaamanan jeung saterusna.Pausahaan nyandak "titik awal luhur, standar luhur, kualitas luhur" salaku strategi ngembangkeun, sarta nyokot kapuasan customer salaku hijina kriteria bisnis urang, ngadegkeun alus, jangka panjang, hubungan gawé babarengan stabil jeung konsumén.Pausahaan jeung customer kahiji, kualitas kahiji, tulus ngabagéakeun konsumén domestik jeung asing nganjang jeung negotiate!

Naha Milih Kami

Kami komitmen kana kasuksésan anjeun!

1. Pabrik Langsung Sales.We boga rupa-rupa pilihan pikeun ningkatkeun pidangan identitas brand, produk anu ngaropéa pikeun minuhan kabutuhan (dumasar kana MOQ)

2. Food grade material.Our bahan baku geus nepi ka baku tina food grade, nu hambar jeung non-toksik.

3. Productivity.we kuat boga 46 mesin suntik molding, 3 workshop suntik bébas lebu, sarta A 100.000-tingkat workshop purifikasi lebu-gratis.

4. Sufficient experience.30 taun pangalaman Dina pembuatan caps palastik jeung produk plastik sejen, kami geus ngalaman tur tim profésional terampil.

5. kualitas profésional inspection.Our pabrik gaduh mesin sarta inspeksi manual, sarta kami ngaronjatkeun métode kontrol kualitas terus, ku kituna unggal produk anu mumpuni.

Rék gawé bareng jeung urang?