Taros Kami

Shandong Jiuxing Packing Co., Ltd.

Alamat

ADD: Gongye Street No.1401, Weicheng Zona Pangwangunan Ékonomi, Kota Weifang, Propinsi Shandong

Kodeu Pos: 261057

Telepon

+8613963682505

+86-536-8166616

Akun Sosial

Wechat: 13963682505

Naon id aplikasi: +8613963682505

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami