Tableware palastik disposable

  • disposable plastic tableware (PKFS111)

    peralatan makan plastik disposable (PKFS111)

    gagang péso, garpu jeung sendok ieu frosted sarta miboga éfék non-slip.Produkna nganggo desain tembus anu katingalina hipu.Produkna didamel tina bahan baku PS, supados produkna awét sareng henteu gampang ruksak.éta tiasa nganggo bungkusan mandiri numutkeun kabutuhan palanggan.
  • plastic fork (FPF702)

    garpu plastik (FPF702)

    Produk ieu mangrupikeun produk plastik kelas luhur.Éta 100% didamel tina bahan baku PP kelas dahareun, tanpa bubuk industri atanapi bahan daur ulang.Prosés produksi dikawasa sacara ketat ku prosés disinfection bébas lebu, anu kualitasna dipercaya, gampang dianggo sareng penampilan anu alus.
  • plastic spoon (FPS802)

    sendok plastik (FPS802)

    Sendok garpu lipat ieu gaduh desain lipat, anu gampang dibawa sareng nyéépkeun sakedik rohangan dina bungkusan produk.Salaku tambahan, sendok garpu tilepan ieu ngagaduhan sababaraha suku deui dina bagian utama dumasar kana sendok tilepan, anu tiasa dianggo saé pikeun sababaraha tuangeun pasty atanapi cair.
  • plastic spoon (FPS801)

    sendok plastik (FPS801)

    Sendok tilepan palastik anu tiasa dianggo ieu ngagaduhan penampilan anu luhur, karajinan anu saé, desain anu saé, sareng panggunaan anu saé.Produk ieu didamel tina bahan baku kelas pangan anu ramah lingkungan, tanpa bahan industri atanapi daur ulang, henteu beracun sareng hambar, sareng kualitasna dijamin.
  • plastic fork (FPF701)

    garpu plastik (FPF701)

    Cecekelan garpu lempeng ngadopsi desain frosted, anu ngajantenkeun produkna katingali pisan hipu sareng maénkeun peran anti slip.Dihasilkeun nganggo bahan baku PP kelas dahareun anyar, anu tiasa aya hubungan langsung sareng tuangeun.Produkna diproduksi dina bengkel purifikasi bebas lebu anu standar.
  • plastic fork (FPF701)

    garpu plastik (FPF701)

    Produk ngadopsi desain kandel, awét sareng henteu gampang cacad.Produkna mangrupikeun desain narilep, anu ngahémat rohangan dina bungkusan produk anu pikaresepeun sareng gampang dibawa.Gesper anu dikuatkeun di tempat lipat henteu gampang pegat sareng tiasa dianggo kalayan aman.