Coét

  • plastic grinder (SPCE101)

    coét plastik (SPCE101)

    coét plastik ieu bisa loba dipaké dina uyah kasar, peppercorns, peppercorns, jsb Saatos puteran coét sabudeureun kénca jeung katuhu ku sababaraha kali, uyah, peppercorns, atawa peppercorns bakal digiling jadi bubuk.Karasa ngeunah.Di sisi séjén, produk sanggeus grounded leuwih seger.
  • plastic grinder (SPCE102)

    coét plastik (SPCE102)

    coét palastik ieu dirakit ku tilu lembar, Masing cap base, panutup luhur, grinding inti.Produk dijieunna tina bahan baku PC kualitas luhur, éta nyieun coét plastik héjo, awét sarta praktis nalika panggilingan.Coét ieu tiasa dianggo saé nalika dianggo pikeun ngagiling uyah kasar.