Warta

  • Plastic caps are conducive to enhancing brand competitiveness

    Topi plastik kondusif pikeun ningkatkeun daya saing merek

    Tutup botol penting pikeun industri bungkusan sareng nyababkeun kamekaran pasar.Caps botol plastik bisa manjangkeun umur rak dahareun jeung ngajaga rasa, rasa jeung tékstur produk rangkep.Industri bumbu, kadaharan sareng inuman mangrupikeun salah sahiji kontributor penting ...
    Maca deui
  • Plastic covers usher in the peak season, rationally arrange production capacity

    Plastik nyertakeun Usher dina usum puncak, rationally ngatur kapasitas produksi

    Kawas kalolobaan komoditi, caps botol plastik ogé bakal dibagi kana kaluar-musim jeung puncak-musim nurutkeun pasar jeung ciri musiman.Shandong Jiuxing Packaging Co., Ltd. kedah ngatur produksi sareng nyaluyukeun inventaris sacara wajar pikeun ngahindarkeun pasokan produk anu teu cekap dina ...
    Maca deui
  • Packaging methods, storage conditions and application requirements of plastic bottle caps

    Métode bungkusan, kaayaan neundeun sareng syarat aplikasi tutup botol plastik

    Caps plastik maénkeun peran penting dina bungkusan botol.caps palastik jeung kualitas alus sarta fungsi greatly minuhan kabutuhan konsumén.Ku alatan éta, mode bungkusan, kaayaan panyimpen sareng syarat pamakean topi plastik nyaéta ...
    Maca deui
  • why plastic widely used in various packaging field?

    naha plastik loba dipaké dina sagala rupa widang bungkusan?

    Kalayan paningkatan tingkat ékonomi anu terus-terusan, masarakat ngagaduhan syarat anu langkung luhur pikeun bungkusan produk.Caps plastik sareng clousures mangrupikeun unsur bungkusan dasar produk di pasar anu lega.Éta sacara lega u ...
    Maca deui
  • Quality is the lifeline of our enterprise

    Kualitas mangrupikeun garis hirup perusahaan urang

    Kalayan persaingan pasar anu beuki sengit, kualitas penting pisan.Shandong Jiuxing Packaging Co., Ltd. geus salawasna taat kana konsép kualitas "pangmekaran ku kualitas sarta surv ...
    Maca deui
  • Advantages and disadvantages of plastic screw caps

    Kaunggulan jeung kalemahan caps screw palastik

    Cap screw plastik mangrupikeun salah sahiji tutup botol plastik.Éta peryogi ngadamel struktur benang tina cincin jero cap sareng sambungkeun caket sareng benang botol.Mangpaat tina kaunggulan tina struktur thread, sanggeus cap screw ieu tightened, ngaliwatan gaya interaksi antara threads, ...
    Maca deui
  • Topi plastik kalayan pangaruh réfluks anu saé

    Tutup botol plastik mangrupikeun bagian anu penting dina bungkusan tuangeun, sareng éta ogé mangrupikeun aspék anu mimiti kontak konsumen sareng produk.Cap plastik loba dipaké dina produk botol sabab boga fungsi ngajaga eusi airtight, muka ngalawan maling jeung kaamanan.Dina taun-taun ayeuna, pasar ...
    Maca deui
  • Lunch meat dust cover

    Dahar beurang panutup lebu daging

    Dahar beurang panutup lebu daging Teu aya panutup dina daging dahar beurang tradisional bisa, jadi bakal aya lapisan lebu dina rak supermarket, nu bakal mangaruhan gambar brand jeung kabiasaan purchasing konsumén '.Nambahkeun panutup lebu henteu ngan ukur tiasa ngajantenkeun produk langkung lengkep sareng éndah, tapi ogé ...
    Maca deui
  • Shandong Jiuxing Packing Co., Ltd. is successfully listed in Qilu Equity Trading Center

    Shandong Jiuxing Packing Co., Ltd. suksés didaptarkeun di Qilu Equity Trading Center

    Séptémber 8, 2016 isuk-isuk, Qilu equity puseur dagang Weicheng District usaha didaptarkeun dina upacara di Weicheng District Pamaréntah Rahayat dilaksanakeun, Shandong Jiuxing bungkusan Co., Ltd. jeung 10 pausahaan séjén hasil didaptarkeun.Kursi Pusat Perdagangan Ekuitas Qilu...
    Maca deui
  • Leak-proof plastic cap

    Cap plastik anti bocor

    Ayeuna, langkung seueur sedeng cair anu dibotolkeun tibatan bungkus kantong plastik.Di hiji sisi, éta katingalina langkung endah, sareng ogé, éta ngajantenkeun produk langkung saé dianggo sareng disimpen.Utamana pikeun minyak edible, kecap, minyak zaitun, cuka, jsb Tapi, aya masalah umum kalawan plasti ...
    Maca deui
  • To congratulate Shandong Jiuxing Packing Co., Ltd. 100,000 clean clean workshop is about to put into use

    Pikeun congratulate Shandong Jiuxing Packing Co., Ltd. 100.000 bengkel bersih beresih rék nempatkeun kana pamakéan

    Pikeun congratulate Shandong Jiuxing Packing Co., Ltd.. 100.000 bengkel bersih beresih rék nempatkeun kana pamakéan.Dina isuk September 8, 2016, anu qilu equity dagang puseur Weicheng usaha distrik terpusat upacara Listing dilaksanakeun di Weicheng pamarentahan rahayat, shandon ...
    Maca deui