Métode bungkusan, kaayaan neundeun sareng syarat aplikasi tutup botol plastik

caps1

Caps plastik maénkeun peran penting dina bungkusan botol.caps palastik jeung kualitas alus sarta fungsi greatly minuhan kabutuhan konsumén.Ku alatan éta, mode bungkusan, kaayaan panyimpen sareng syarat panggunaan topi plastik ogé penting pisan.

Bungkusan tutup botol plastik kedah beresih sareng tahan debu.Éta kedah disimpen dina kardus kalayan kantong jero anu higienis sareng aman.Éta kedah dibungkus dumasar kana jumlah anu tangtu, sareng sertipikat produk kedah ditempelkeun dina posisi kotak bungkusan anu ditunjuk pikeun ngarékam inpormasi produk anu relevan.Dina hal kaayaan panyimpen, syarat lingkungan tutup botol plastik nyaéta ventilasi, garing, teu aya bau, teu aya polusi, teu beracun sareng teu bahaya.Sacara umum, periode neundeun teu kudu ngaleuwihan sataun.Anu ngaleuwihan jaman panyimpen kedah dipariksa deui sateuacan tiasa dianggo.Upami tutup botol kedah dianggo dina suhu anu rendah, éta kedah ngagaduhan syarat pamakean anu tangtu.Nalika suhu lingkungan tutup plastik langkung handap tina 18 ℃, tutup plastik kedah ditempatkeun di lingkungan anu suhuna langkung luhur ti 18 ℃ sahenteuna sahenteuna 24 jam sateuacan dianggo.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan panutup plastik sarta clousures, mangga ngahubungan Shandong Jiuxing Packaging Co., Ltd.

surélék: dacydq@163.com

whatsapp: +86 13963682505


waktos pos: Nov-02-2021