Plastik nyertakeun Usher dina usum puncak, rationally ngatur kapasitas produksi

ZSdf

Kawas kalolobaan komoditi, caps botol plastik ogé bakal dibagi kana kaluar-musim jeung puncak-musim nurutkeun pasar jeung ciri musiman.Shandong Jiuxing Packaging Co., Ltd. kedah ngatur produksi sareng nyaluyukeun inventaris sacara wajar pikeun ngahindarkeun pasokan produk anu teu cekap dina musim puncak atanapi kasalametan kaleuleuwihan dina résiko Musiman di luar usum.

Dina raraga mastikeun suplai jeung paménta konsumén, Shandong Jiuxing Packaging Co., Ltd. implements model produksi "produksi dumasar kana jualan".Pikeun sababaraha konsumén utama, urang bakal nandatanganan pasatujuan gawé babarengan taunan atawa jangka panjang keur estimasi jeung komunikasi total jualan sateuacanna.Dina kerangka ieu, konsumén nempatkeun pesenan sareng perusahaan kami sateuacanna dumasar kana penjualan sareng rencana bisnis sorangan, sareng perusahaan kami ngagabungkeun kapasitas produksi sareng inventaris dumasar kana kaayaan.Munasabah ngatur produksi.

Nalika ngalaksanakeun modél "produksi basis penjualan", perusahaan urang ogé kedah ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngirangan biaya produksi.Justru kusabab dukungan para nasabah utama perusahaan urang terus ningkatkeun kualitas sareng efisiensi, sareng Shandong Jiuxing Packaging Co., Ltd. tiasa ngawujudkeun jalur pangembangan sustainable anu séhat sareng stabil.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan panutup plastik sarta clousures, mangga ngahubungan Shandong Jiuxing Packaging Co., Ltd.

surélék: dacydq@163.com

whatsapp: +86 13963682505


waktos pos: Dec-23-2021