Cap plastik pikeun bumbu

  • SPCA124
  • SPCA123
  • plastic cap for tinplate can (SPCA1160)

    cap palastik pikeun tinplate can (SPCA1160)

    Cap botol sadaya-dina-hiji ieu cocog pikeun kaléng tinplate.Teundeun tutup botol dina posisi anu cocog, teras pencét ka handap pikeun ngalereskeunana dina tinplate tiasa, anu tiasa janten segel.Buka panutup luhur jeung cabut cingcin pikeun tuang kaluar produk.
  • flip top cap with pull ring (SPCA112)

    tutup luhur flip kalayan ring tarik (SPCA112)

    Tutup botol ieu katingalina sapertos topi sapotong, tapi saleresna dirakit tina dua bagian.Buka tutup luhur sareng tarik cincinna, Cairan di jero tiasa dituang kaluar.Teras tutup tutupna sareng éta masih tiasa janten segel pikeun ngajaga produk seger.Cap ieu tiasa dianggo pikeun bungkusan minyak anu tiasa dianggo sareng inuman
  • plastic cap for Wide bottle neck (SPCB202)

    cap palastik pikeun beuheung botol Wide (SPCB202)

    Cap botol ieu cocog pikeun botol sungut lega.Saatos produksi dua sét kapang, dua tutup botol dirakit.Awak botol boga stripes nangtung intermittent, nu ngajadikeun cap botol kasampak pisan tinggi-grade.Product gaya, spésifikasi jeung kelir bisa ngaropéa.
  • Two Piece plastic Cap with pull-ring (SPCB203)

    Topi palastik Dua Potongan sareng cingcin tarik (SPCB203)

    Tutup botol ieu tiasa dianggo saé dina botol inuman atanapi bungkusan cai.Mibanda lawang badag pikeun narik kaluar ring.Hal ieu dipaké pikeun tuang kaluar produk.Ku puteran cap, Anjeun bisa ngarasakeun produk flexibly.Hal ieu kacida merenah., Sarta bisa tetep produk seger jeung insulated tina hawa.
  • Two Piece plastic Cap with pull-ring (SPCB20)

    Topi palastik Dua Potongan sareng cingcin tarik (SPCB20)

    Tutup botol ieu sigana ngan ukur gaduh hiji bagian.Kanyataanna, éta diwangun ku dua bagian.Beungeut tutup botol gaduh desain belang nangtung, anu tiasa maénkeun éfék non-slip sareng katingali saé.Tutup botol ieu ngagaduhan desain anu énggal, sareng praktis, éta tiasa dianggo dina sagala rupa pakét minyak anu tiasa didahar.
  • Two Piece plastic Cap with pull-ring (SPCB206)

    Topi palastik Dua Potongan sareng cingcin tarik (SPCB206)

    Desain produk ieu mangrupa port tuang minyak buleud, nu bisa dibuka madhab ku muka ring tarikan.Tutup botol ieu saluyu sareng karakteristik kabiasaan tuang minyak produk minyak.Mibanda volume badag sarta cocog pikeun laras laras packaging.Product gaya, spésifikasi jeung colo
  • Two Piece plastic Cap with pull-ring (SPCB208)

    Topi palastik Dua Potongan sareng cingcin tarik (SPCB208)

    Produk ieu diwangun ku dua bagian.Tutup handap dipasang dina sungut botol sareng teu tiasa dicabut.Cap luhur bisa dihapus atawa ngaco on ku rotasi.Kusabab produk dijieun tina dua pasang molds, dua caps bisa dipilih dina dua kelir béda nurutkeun konsumén
  • plastic cap for oil (SPCA120)

    tutup palastik pikeun minyak (SPCA120)

    Tutup botol ieu didamel tina bahan baku PE kelas dahareun, anu héjo, janten tiasa langsung ngahubungi tuangeun.Produk ieu bisa loba dipaké dina sagala rupa bungkusan minyak plant, kayaning kecap, minyak wijen, minyak zaitun, minyak daun maple jeung saterusna.Buka tutup tutup botol, produk di jero tiasa tuang kaluar
  • plastic flip-top cap (SPCA118)

    tutup flip-top plastik (SPCA118)

    Tutup botol ieu cocog pikeun sungut botol anu langkung luhur.Nalika dianggo, nempatkeun tutup botol dina posisi anu cocog sareng pencét dina sungut botol.Tutup botol ieu henteu ngan ukur katingalina hipu, tapi ogé ngagaduhan kelas anu luhur sareng tiasa ditingkatkeun.Temperament bungkusan produk ieu.
  • plastic flip-top cap (SPCA115)

    tutup flip-top plastik (SPCA115)

    Cap palastik ieu aseeblied ku dua bagian, éta kudu dihasilkeun ku dua molds, hiji nyaeta base cap, nu pencét dina sungut botol, sarta cap luhur téh gampang muka pikeun produk minyak ku cara muka jeung nutup.Fitur utama produk ieu nyaéta panutup sareng dasarna tiasa henteu sami.