Cap palastik pikeun oli mesin

  • plastic cap for engine oil (PCG705)

    cap palastik pikeun oli mesin (PCG705)

    Cap plastik ieu cocog pikeun minyak industri atanapi bungkusan minyak motor.Tutup botol ieu mangrupikeun tutup botol anu saderhana, anu tiasa ditutupan atanapi dipiceun ku cara muterkeunana.beungeut na boga sababaraha stripes nangtung, sarta mibanda tékstur matte, nu ngajadikeun eta teu gampang layu atawa gugur sarta maénkeun peran non-dieunakeun.
  • plastic cap(PCG704)

    cap palastik (PCG704)

    cap palastik ieu bisa loba dipaké pikeun botol minyak mesin, botol minyak industri, jsb.penampilan na boga belang nangtung, sarta ogé, beungeut cap plastik ieu matte, tékstur ieu bisa nyegah slipping.Sanaos katingalina sederhana tapi hipu, sareng gaduh prosés anu rumit nalika diproduksi.
  • plastic cap(PCG703)

    cap palastik (PCG703)

    Panutup tanki minyak ieu karasa luhur, henteu gampang cacad, anti squeezing, sareng awét sareng awét.Permukaan frosted, non-slip.Cap botol ieu tiasa seueur dianggo dina minyak motor atanapi bungkusan minyak industri.Henteu ngan katingalna katingali endah, tapi ogé awét pisan.