tutup palastik pikeun kadaharan (FPCE507)

Katerangan pondok:

Topi plastik ieu didamel tina PS, kuat pisan, supados henteu tiasa cacad.desain cap plastik ieu basajan tapi pisan hipu.Ti sudut nu tangtu, beungeutna pisan ngagurilap, Sigana pisan upscale, kukituna ngaronjatkeun kelas sakabéh bungkusan produk.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Kode Produk: FPCE507
Bahan: PP
Tipe: Cap screw palastik
Pamakéan: Botol kaca atawa botol plastik (sapertos botol dahareun, botol buah garing, botol kopi, botol kepchup, botol mentega suuk, jsb)
MOQ: 100.000 lembar
Pesenan khusus: Narima
Tempat Asal: Shandong, Cina
Ngaran Brand: Jiuxing cap
warna: Bisa ngaropéa (base on MOQ)
Logo: bisa nyieun logo (base on MOQ)
Sampel: bisa nyadiakeun
Sertipikat: Sertifikasi ISO9001.QS.Other tiasa dilakukeun pikeun nyumponan kabutuhan.
jasa OEM: Sumuhun

Fitur:

kinerja 1.Good di segel.

bahan baku 2.Our nyaeta nepi ka standar tina kelas dahareun, nu hambar jeung non-toksik.

Ngeunaan produk:

Topi plastik ieu didamel tina PS, kuat pisan, supados henteu tiasa cacad.desain cap plastik ieu basajan tapi pisan hipu.Ti sudut nu tangtu, beungeutna pisan ngagurilap, Sigana pisan upscale, kukituna ngaronjatkeun kelas sakabéh bungkusan produk.

Urang milih bahan baku dahareun-grade kualitas luhur, ku kituna produk urang awét, sarta green.styles sarta kelir caps bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

Sadaya tutup plastik kami tiasa cocog sareng beuheung botol, nalika topi plastik disaluyukeun gumantung kana botol.Simkuring gaduh pangalaman euyeub di ngajawab leakage tina panutupanana sagala, Urang boga prosés produksi Rigorous, R & D profésional sarta tim produksi, sanggeus éta, urang boga sistem inspeksi kualitas mastikeun, mastikeun yén solusi panutupanana tina Jiuxing packing bisa dipercaya.

3f58e4a9

  • saméméhna:
  • Teras: