tutup palastik pikeun kadaharan (FPCE510)

Katerangan pondok:

cap palastik ieu bisa lega dilarapkeun pikeun pak dahareun, kayaning kacang, bungbuahan garing, bungbuahan diawetkeun, floss, jsb.Belang nangtung anu saé pisan ngurilingan tutup plastik, éta tiasa nyegah ragrag nalika palanggan nahan éta.Gaya tiasa dilakukeun nurutkeun sarat palanggan, sareng warnana sami.


Rincian produk

Tag produk

informasi dasar

Kode Produk: FPCE510
Bahan: PP
Tipe: Cap screw palastik
Pamakéan: Botol kaca atawa botol plastik (sapertos botol dahareun, botol buah garing, botol kopi, botol kepchup, botol mentega suuk, jsb)
MOQ: 100.000 lembar
Pesenan khusus: Narima
Tempat Asal: Shandong, Cina
Ngaran Brand: Jiuxing cap
warna: Bisa ngaropéa (base on MOQ)
Logo: bisa nyieun logo (base on MOQ)
Sampel: bisa nyadiakeun
Sertipikat: Sertifikasi ISO9001.QS.Other tiasa dilakukeun pikeun nyumponan kabutuhan.
jasa OEM: Sumuhun

Fitur:

kinerja 1.Good di segel.

bahan baku 2.Our nyaeta nepi ka standar tina kelas dahareun, nu hambar jeung non-toksik.

Ngeunaan produk:

cap palastik ieu bisa lega dilarapkeun pikeun pak dahareun, kayaning kacang, bungbuahan garing, bungbuahan diawetkeun, floss, jsb.Belang nangtung anu saé pisan ngurilingan tutup plastik, éta tiasa nyegah ragrag nalika palanggan nahan éta.Gaya tiasa dilakukeun nurutkeun sarat palanggan, sareng warnana sami.Palanggan ngan ukur kedah nyayogikeun botol, sareng urang tiasa ngadamel kapang gumantung kana beuheung botol, supados cap plastik tiasa cocog sareng beuheung botol langkung saé.

produk urang dijieun tina bahan baku dahareun-grade, éta ngajadikeun cap palastik leuwih héjo sarta awét, sarta ogé, hese deform, jadi boga kinerja hadé dina segel.

Sadaya tutup plastik kami tiasa cocog sareng beuheung botol, nalika topi plastik disaluyukeun gumantung kana botol.Simkuring gaduh pangalaman euyeub di ngajawab leakage tina panutupanana sagala, Urang boga prosés produksi Rigorous, R & D profésional sarta tim produksi, sanggeus éta, urang boga sistem inspeksi kualitas mastikeun, mastikeun yén solusi panutupanana tina Jiuxing packing bisa dipercaya.


  • saméméhna:
  • Teras: