Cap palastik pikeun dahareun

  • plastic dustproof cap(FPCE504)

    cap dustproof plastik (FPCE504)

    Panutup lebu palastik ieu utamana dipaké dina dahareun kaléng kayaning babi kaléng, lauk kaléng, sapi kaléng, jsb. Bisa ngajaga sungut kaléng tina lebu jeung tetep beresih.
  • plastic dustproof cap(FPCE517)

    cap dustproof plastik (FPCE517)

    panutup lebu-bukti palastik Ieu bisa dipaké dina daging luncheon canned atawa rupa kaléng dahareun, nu bisa nyegah lebu, teu ngan nyieun produk kasampak leuwih hipu tur geulis, tapi ogé leuwih hygienic.The gaya husus bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer , Warnana tiasa disaluyukeun.
  • plastic cap for food (FPCE507)

    tutup palastik pikeun kadaharan (FPCE507)

    Topi palastik ieu didamel tina PS, kuat pisan, supados henteu tiasa cacad.desain cap plastik ieu basajan tapi pisan hipu.Ti sudut nu tangtu, beungeutna pisan ngagurilap, Sigana pisan upscale, kukituna ngaronjatkeun kelas sakabéh bungkusan produk.
  • plastic cap for food (FPCE501)

    tutup palastik pikeun kadaharan (FPCE501)

    cap palastik ieu bisa dipaké pikeun bungkusan dahareun, kayaning buah garing, kopi, madu, gula coklat, kacang, jsb.Penampilan bisa customerlized nurutkeun customer, sarta warna anu sarua.Bahan baku tina cap palastik téh dahareun-grade PP, éta hambar tur héjo.
  • plastic cap for food (FPCE510)

    tutup palastik pikeun kadaharan (FPCE510)

    cap palastik ieu bisa lega dilarapkeun pikeun pak dahareun, kayaning kacang, bungbuahan garing, bungbuahan diawetkeun, floss, jsb.Belang nangtung anu saé pisan ngurilingan tutup plastik, éta tiasa nyegah ragrag nalika palanggan nahan éta.Gaya tiasa dilakukeun nurutkeun sarat palanggan, sareng warnana sami.