tutup palastik pikeun minyak (SPCA120)

Katerangan pondok:

Cap botol ieu didamel tina bahan baku PE kelas dahareun, anu héjo, janten tiasa langsung ngahubungi tuangeun.Produk ieu bisa loba dipaké dina sagala rupa bungkusan minyak plant, kayaning kecap, minyak wijen, minyak zaitun, minyak daun maple jeung saterusna.Buka tutup tutup botol, produk di jero tiasa tuang kaluar


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Kode produk: SPCA120
Bahan: PE
Tipe: Flip Top Cap kalawan ring tarik
Pamakéan: Botol kaca atanapi botol plastik (sapertos botol minyak anu tiasa didahar,botol kecap,botol cuka,botol minyak wijen,food campuran bubur botol, jsb.)
MOQ: 100.000 lembar
Pesenan khusus: Narima
Tempat Asal: Shandong, Cina
Ngaran Brand: Jiuxing cap
warna: Bisa ngaropéa (base on MOQ)
Logo: bisa nyieun logo (base on MOQ)
Sampel: bisa nyadiakeun
Sertipikat: Sertifikasi ISO9001.QS.Other tiasa dilakukeun pikeun nyumponan kabutuhan.
jasa OEM: Sumuhun

 

Fitur:

1.Non Spill, kinerja alus di segel.

bahan baku 2.Our nyaeta nepi ka standar tina kelas dahareun, nu hambar jeung non-toksik.

 

Ngeunaan produk:

Cap botol ieu didamel tina bahan baku PE kelas dahareun,nu héjo,tah etabisa langsung kontak dahareun.Produk ieu bisa loba dipaké dina sagala rupa bungkusan minyak plant, kayaning kecap, minyak wijen, minyak zaitun, minyak daun maple jeung saterusna.Buka cap tina cap botol, jero port solokan minyak aya dina bentuk hiji panah, sarta narik ring ka tuang kaluar produk cair inside.Product gaya, spésifikasi jeung kelir bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

Sadaya tutup plastik kami tiasa cocog sareng beuheung botol, nalika topi plastik disaluyukeun gumantung kana botol.Simkuring gaduh pangalaman euyeub di ngajawab leakage tina panutupanana sagala, Urang boga prosés produksi Rigorous, R & D profésional sarta tim produksi, sanggeus éta, urang boga sistem inspeksi kualitas mastikeun, mastikeun yén solusi panutupanana tina Jiuxing packing bisa dipercaya.

Urang ngajual rupa-rupa flip off caps na caps botol plastik dina sagala rupa colors.Please ulah ragu ngahubungan kami kalayan sagala queries atawa pikeun meunangkeun cutatan custom.

produk sarupa: SPCA122

IMG_4489_副本 IMG_4492_副本 IMG_4493_副本 IMG_4494_副本 IMG_4497_副本 IMG_4498_副本 IMG_4502_副本 IMG_4504_副本









  • saméméhna:
  • Teras: