tutup palastik pikeun bumbu (SPCS402)

Katerangan pondok:

Tutup botol bumbu ieu mangrupikeun gaya kerang kukupu, anu tiasa dibuka dina dua sisi.Hiji sisi tutup mangrupakeun lawang badag, sarta sisi séjén boga opat liang leutik, ku kituna anjeun bisa ngadalikeun jumlah bumbu nu.Plastik ieu tiasa seueur dianggo pikeun bungkus bumbu.


Rincian produk

Tag produk

Inpo dasar

Kode Produk: SPCS402
Bahan: PP
Tipe: Cap screw palastik
Pamakéan: Botol kaca atanapi botol plastik (sapertos botol Pepper, botol bubuk lada.etc)
MOQ: 100.000 lembar
Pesenan khusus: Narima
Tempat Asal: Shandong, Cina
Ngaran Brand: Jiuxing cap
warna: Bisa ngaropéa (base on MOQ)
Logo: bisa nyieun logo (base on MOQ)
Sampel: bisa nyadiakeun
Sertipikat: Sertifikasi ISO9001.QS.Other tiasa dilakukeun pikeun nyumponan kabutuhan.
jasa OEM: Sumuhun

Fitur:

kinerja 1.Good di segel.

bahan baku 2.Our nyaeta nepi ka standar tina kelas dahareun, nu hambar jeung non-toksik.

Ngeunaan produk:

Tutup botol bumbu ieu mangrupikeun gaya kerang kukupu, anu tiasa dibuka dina dua sisi.Hiji sisi tutup mangrupakeun lawang badag, sarta sisi séjén boga opat liang leutik, ku kituna anjeun bisa ngadalikeun jumlah bumbu nu.palastik ieu bisa loba dipaké pikeun bungbu pak, kayaning Pepper, peppercorns, uyah rupa, jsb Caps Botol kami dijieun tina dahareun-grade PP, sarta gaya jeung kelir bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

Sadaya tutup plastik kami tiasa cocog sareng beuheung botol, nalika topi plastik disaluyukeun gumantung kana botol.Simkuring gaduh pangalaman euyeub di ngajawab leakage tina panutupanana sagala, Urang boga prosés produksi Rigorous, R & D profésional sarta tim produksi, sanggeus éta, urang boga sistem inspeksi kualitas mastikeun, mastikeun yén solusi panutupanana tina Jiuxing packing bisa dipercaya.


  • saméméhna:
  • Teras: