Tutup plastik pikeun bumbu

  • plastic cap for seasoning (SPCS402)

    tutup palastik pikeun bumbu (SPCS402)

    Tutup botol bumbu ieu mangrupikeun gaya kerang kukupu, anu tiasa dibuka dina dua sisi.Hiji sisi tutup mangrupakeun lawang badag, sarta sisi séjén boga opat liang leutik, ku kituna anjeun bisa ngadalikeun jumlah bumbu nu.Plastik ieu tiasa seueur dianggo pikeun bungkus bumbu.
  • plastic screw cap (SPCS403)

    tutup screw palastik (SPCS403)

    Cap ieu tiasa dianggo dina botol produk kaséhatan.Ieu cap basajan pisan.Gaya topi terpadu pisan merenah ngagunakeun, sarta eta Sigana exquisite sarta gawéna ogé.Dina kaayaan normal, gasket induksi panas-sealable diperlukeun di jero, nu bisa nyieun segel hadé.
  • plastic cap for seasoning (SPCS401)

    tutup palastik pikeun bumbu (SPCS401)

    Cap botol ieu loba dipaké pikeun bungbu pak, kayaning bubuk cabé, bubuk peppercorn, jsb Desain disegel mantuan pikeun nyegah bumbu ti meunang baseuh, sarta ogé, éta bisa ngajaga bumbu gembleng tur ngajaga rasa alus.Desain hiji-sapotong ngajadikeun eta pisan merenah.