cap palastik pikeun tinplate can (SPCA1160)

Katerangan pondok:

Cap botol sadaya-dina-hiji ieu cocog pikeun kaléng tinplate.Teundeun tutup botol dina posisi anu cocog, teras pencét ka handap pikeun ngalereskeunana dina tinplate tiasa, anu tiasa janten segel.Buka panutup luhur jeung cabut cingcin pikeun tuang kaluar produk.


Rincian produk

Tag produk

Inpo dasar

Kode Produk: SPCA116
Bahan: PE
Tipe: Flip Top Cap kalawan ring tarik
Pamakéan: Botol kaca atawa botol plastik (sapertos botol minyak plant, botol kecap, botol cuka, botol minyak wijen, kadaharan campuran congee botol, jsb)
MOQ: 100.000 lembar
Pesenan khusus: Narima
Tempat Asal: Shandong, Cina
Ngaran Brand: Jiuxing cap
warna: Bisa ngaropéa (base on MOQ)
Logo: bisa nyieun logo (base on MOQ)
Sampel: bisa nyadiakeun
Sertipikat: Sertifikasi ISO9001.QS.Other tiasa dilakukeun pikeun nyumponan kabutuhan.
jasa OEM: Sumuhun
Fitur: 1.Non Spill,kinerja alus dina bahan baku seal.2.Our nyaeta nepi ka standar tina kelas dahareun, nu hambar jeung non-toksik.3.some of caps palastik boga fungsi ngadalikeun aliran nu peryogi.

4.most of closures kami dilengkepan fitur bukti tamper, assuring integritas produk;

5.some of caps palastik boga fitur dropless, nawarkeun lip dropless pikeun tuang bersih pikeun produk;

Fitur:

1.Non Spill, kinerja alus di segel.

bahan baku 2.Our nyaeta nepi ka standar tina kelas dahareun, nu hambar jeung non-toksik.

Ngeunaan produk:

Cap botol sadaya-dina-hiji ieu cocog pikeun kaléng tinplate.Teundeun tutup botol dina posisi anu cocog, teras pencét ka handap pikeun ngalereskeunana dina tinplate tiasa, anu tiasa janten segel.Buka panutup luhur jeung cabut cingcin pikeun tuang kaluar produk.Produk ieu dijieunna tina bahan baku dahareun-grade ramah lingkungan pe, tanpa bahan industri atawa didaur, non-toksik sarta hambar, sarta kualitas anu guarantee.Product gaya, spésifikasi jeung kelir bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

Sadaya tutup plastik kami tiasa cocog sareng beuheung botol, nalika topi plastik disaluyukeun gumantung kana botol.Simkuring gaduh pangalaman euyeub di ngajawab leakage tina panutupanana sagala, Urang boga prosés produksi Rigorous, R & D profésional sarta tim produksi, sanggeus éta, urang boga sistem inspeksi kualitas mastikeun, mastikeun yén solusi panutupanana tina Jiuxing packing bisa dipercaya.

Urang ngajual rupa-rupa flip off caps na caps botol plastik dina sagala rupa colors.Please ulah ragu ngahubungan kami kalayan sagala queries atawa pikeun meunangkeun cutatan custom.


  • saméméhna:
  • Teras: