cap palastik pikeun beuheung botol Wide (SPCB202)

Katerangan pondok:

Cap botol ieu cocog pikeun botol sungut lega.Saatos produksi dua sét kapang, dua tutup botol dirakit.Awak botol boga stripes nangtung intermittent, nu ngajadikeun cap botol kasampak pisan tinggi-grade.Product gaya, spésifikasi jeung kelir bisa ngaropéa.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Kode Produk: SPCB202
Bahan: PE
Tipe: Dua Piece Cap palastik jeung pull-ring
Pamakéan: Botol kaca atawa botol plastik (sapertos botol minyak plant, botol kecap, botol cuka, botol minyak wijen, kadaharan dicampur botol congee, jsb)
MOQ: 100.000 lembar
Pesenan khusus: Narima
Tempat Asal: Shandong, Cina
Ngaran Brand: Jiuxing cap
warna: Bisa ngaropéa (base on MOQ)
Logo: bisa nyieun logo (base on MOQ)
Sampel: bisa nyadiakeun
Sertipikat: Sertifikasi ISO9001.QS.Other tiasa dilakukeun pikeun nyumponan kabutuhan.
jasa OEM: Sumuhun

Fitur:

1.Non Spill, kinerja alus di segel.

bahan baku 2.Our nyaeta nepi ka standar tina kelas dahareun, nu hambar jeung non-toksik.

Ngeunaan produk:

Cap botol ieu cocog pikeun botol sungut lega.Saatos produksi dua sét kapang, dua tutup botol dirakit.Awak botol boga stripes nangtung intermittent, nu ngajadikeun cap botol kasampak pisan tinggi-grade.Product gaya, spésifikasi jeung kelir bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

Sadaya tutup plastik kami tiasa cocog sareng beuheung botol, nalika topi plastik disaluyukeun gumantung kana botol.Simkuring gaduh pangalaman euyeub di ngajawab leakage tina panutupanana sagala, Urang boga prosés produksi Rigorous, R & D profésional sarta tim produksi, sanggeus éta, urang boga sistem inspeksi kualitas mastikeun, mastikeun yén solusi panutupanana tina Jiuxing packing bisa dipercaya.

Urang ngajual rupa-rupa flip off caps na caps botol plastik dina sagala rupa colors.Please ulah ragu ngahubungan kami kalayan sagala queries atawa pikeun meunangkeun cutatan custom.


  • saméméhna:
  • Teras: