tutup flip-top plastik (SPCA118)

Katerangan pondok:

Tutup botol ieu cocog pikeun sungut botol anu langkung luhur.Nalika dianggo, nempatkeun tutup botol dina posisi anu cocog sareng pencét dina sungut botol.Tutup botol ieu henteu ngan ukur katingalina hipu, tapi ogé ngagaduhan kelas anu luhur sareng tiasa ditingkatkeun.Temperament bungkusan produk ieu.


Rincian produk

Tag produk

Inpo dasar

Kode Produk: SPCA118
Bahan: PE
Tipe: Flip Top Cap kalawan ring tarik
Pamakéan: Botol kaca atawa botol plastik (sapertos botol minyak plant, botol kecap, botol cuka, botol minyak wijen, kadaharan campuran congee botol, jsb)
MOQ: 100.000 lembar
Pesenan khusus: Narima
Tempat Asal: Shandong, Cina
Ngaran Brand: Jiuxing cap
warna: Bisa ngaropéa (base on MOQ)
Logo: bisa nyieun logo (base on MOQ)
Sampel: bisa nyadiakeun
Sertipikat: Sertifikasi ISO9001.QS.Other tiasa dilakukeun pikeun nyumponan kabutuhan.
jasa OEM: Sumuhun

Fitur:

1.Non Spill, kinerja alus di segel.

bahan baku 2.Our nyaeta nepi ka standar tina kelas dahareun, nu hambar jeung non-toksik.

Ngeunaan produk:

Tutup botol ieu cocog pikeun sungut botol anu langkung luhur.Nalika dianggo, nempatkeun tutup botol dina posisi anu cocog sareng pencét dina sungut botol.Tutup botol ieu henteu ngan ukur katingalina hipu, tapi ogé ngagaduhan kelas anu luhur sareng tiasa ditingkatkeun.Temperament bungkusan produk ieu.Buka panutup luhur, anjeun tiasa ningali port solokan minyak rectangular, nu pohara merenah tur praktis.Bisa loba dipaké dina bungkusan kecap, minyak wijen, cuka, minyak zaitun, jeung minyak maple, jsb.Produk gaya, spésifikasi jeung kelir bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

Sadaya tutup plastik kami tiasa cocog sareng beuheung botol, nalika topi plastik disaluyukeun gumantung kana botol.Simkuring gaduh pangalaman euyeub di ngajawab leakage tina panutupanana sagala, Urang boga prosés produksi Rigorous, R & D profésional sarta tim produksi, sanggeus éta, urang boga sistem inspeksi kualitas mastikeun, mastikeun yén solusi panutupanana tina Jiuxing packing bisa dipercaya.

Urang ngajual rupa-rupa flip off caps na caps botol plastik dina sagala rupa colors.Please ulah ragu ngahubungan kami kalayan sagala queries atawa pikeun meunangkeun cutatan custom.

IMG_4179_
IMG_4183_
IMG_4195_

  • saméméhna:
  • Teras: