tutup flip-top plastik kalayan cingcin tarik (SPCA114)

Katerangan pondok:

Tutup botol ieu mangrupikeun tutup flip hiji-sapotong.Buka cap luhur, éta dirancang anti maling disposable narik ring.aya cingcin tarik.Nalika anjeun mimiti nganggo éta, anjeun kedah nyéépkeun cincin tarik.Bakal aya cutout sirkular.Produk bisa dituang kaluar ngaliwatan eta.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Kode Produk: SPCA114
Bahan: PE
Tipe: Flip Top Cap kalawan ring tarik
Pamakéan: Botol kaca atanapi botol plastik (sapertos botol minyak plant, botol kecap, botol cuka, botol minyak wijen, botol congee campuran dahareun, jsb)
MOQ: 100.000 lembar
Pesenan khusus: Narima
Tempat Asal: Shandong, Cina
Ngaran Brand: Jiuxing cap
warna: Bisa ngaropéa (base on MOQ)
Logo: bisa nyieun logo (base on MOQ)
Sampel: bisa nyadiakeun
Sertipikat: Sertifikasi ISO9001.QS.Other tiasa dilakukeun pikeun nyumponan kabutuhan.
jasa OEM: Sumuhun

Fitur:

1.Non Spill, kinerja alus di segel.

bahan baku 2.Our nyaeta nepi ka standar tina kelas dahareun, nu hambar jeung non-toksik.

Ngeunaan produk:

Tutup botol ieu mangrupikeun tutup flip hiji-sapotong.Buka cap luhur, éta dirancang anti maling disposable narik ring.aya cingcin tarik.Nalika anjeun mimiti nganggo éta, anjeun kedah nyéépkeun cincin tarik.Bakal aya cutout sirkular.Produk bisa dituang kaluar ngaliwatan eta.Saatos nutup tutupna, produk masih tiasa tetep seger.gaya produk, spésifikasi jeung kelir bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

Sadaya tutup plastik kami tiasa cocog sareng beuheung botol, nalika topi plastik disaluyukeun gumantung kana botol.Simkuring gaduh pangalaman euyeub di ngajawab leakage tina panutupanana sagala, Urang boga prosés produksi Rigorous, R & D profésional sarta tim produksi, sanggeus éta, urang boga sistem inspeksi kualitas mastikeun, mastikeun yén solusi panutupanana tina Jiuxing packing bisa dipercaya.

Urang ngajual rupa-rupa flip off caps na caps botol plastik dina sagala rupa colors.Please ulah ragu ngahubungan kami kalayan sagala queries atawa pikeun meunangkeun cutatan custom.

1_
IMG_4102_副本
IMG_4131_副本

  • saméméhna:
  • Teras: