garpu plastik (FPF701)

Katerangan pondok:

Cecekelan garpu lempeng ngadopsi desain frosted, anu ngajantenkeun produkna katingali pisan hipu sareng maénkeun peran anti slip.Dihasilkeun nganggo bahan baku PP kelas dahareun anyar, anu tiasa kontak langsung sareng tuangeun.Produkna diproduksi dina bengkel purifikasi bebas lebu anu standar.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Kode produk: FPF701
Bahan: PS
Tipe: garpu plastik
Pamakéan: Dahareun, sapertos mie.
ukuran: Garpu palastik: 178mm±0,5 mm
Dipak sacara mandiri: Bisa ngaropéa (base on MOQ)
MOQ: 100.000 lembar
Pesenan khusus: Narima
Tempat Asal: Shandong, Cina
Ngaran Brand: Jiuxing
warna: Bisa ngaropéa (base on MOQ)
Logo: bisa nyieun logo (base on MOQ)
Sampel: bisa nyadiakeun
Sertipikat: Sertifikasi ISO9001.QS.Other tiasa dilakukeun pikeun nyumponan kabutuhan.
jasa OEM: Sumuhun

Fitur:

Bahan baku kami dugi ka standar food grade, anu hambar sareng henteu beracun.

Ngeunaan produk:

Cecekelan garpu lempeng ngadopsi desain frosted, anu ngajantenkeun produkna katingali pisan hipu sareng maénkeun peran anti slip.Dihasilkeun nganggo bahan baku PP kelas dahareun anyar, anu tiasa kontak langsung sareng tuangeun.Produkna diproduksi dina bengkel purifikasi bebas debu standar, dioperasikeun ku robot, sareng tiasa dianggo kalayan percaya diri.gaya produk, spésifikasi jeung kelir bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

Simkuring gaduh pangalaman euyeub di pabrik tableware palastik, Simkuring gaduh prosés produksi Rigorous, R & D profésional sarta tim produksi, sanggeus éta, urang boga sistem inspeksi kualitas mastikeun, mastikeun yén produk tina Jiuxing packing bisa dipercaya.





  • saméméhna:
  • Teras: