garpu plastik (FPF701)

Katerangan pondok:

Produk ngadopsi desain kandel, awét sareng henteu gampang cacad.Produkna mangrupikeun desain narilep, anu ngahémat rohangan dina bungkusan produk anu pikaresepeun sareng gampang dibawa.Gesper anu dikuatkeun di tempat lipat henteu gampang pegat sareng tiasa dianggo kalayan aman.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Kode produk: FPF701
Bahan: PP
Tipe: palastik narilep garpu
Pamakéan: Dahareun, sapertos mie.
MOQ: 100.000 lembar
Pesenan khusus: Narima
Tempat Asal: Shandong, Cina
Ngaran Brand: Jiuxing
warna: Bisa ngaropéa (base on MOQ)
Logo: bisa nyieun logo (base on MOQ)
Sampel: bisa nyadiakeun
Sertipikat: Sertifikasi ISO9001.QS.Other tiasa dilakukeun pikeun nyumponan kabutuhan.
jasa OEM: Sumuhun

Fitur:

Bahan baku kami dugi ka standar food grade, anu hambar sareng henteu beracun.

Ngeunaan produk:

Produk ngadopsi desain kandel, awét sareng henteu gampang cacad.Produkna mangrupikeun desain narilep, anu ngahémat rohangan dina bungkusan produk anu pikaresepeun sareng gampang dibawa.The ngaitkeun bertulang di tempat tilepan teu gampang pikeun megatkeun tur bisa dipaké safely.The produk dijieunna tina bahan pangan-kontak, sarta éta héjo, ramah lingkungan, awét sarta euweuh bauan.Salajengna, ujung garpu tilepan lemes , tanpa burrs, sarta moal menyakiti leungeun Anjeun.gaya, ukuran jeung kelir bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

Simkuring gaduh pangalaman euyeub di pabrik tableware palastik, Simkuring gaduh prosés produksi Rigorous, R & D profésional sarta tim produksi, sanggeus éta, urang boga sistem inspeksi kualitas mastikeun, mastikeun yén produk tina Jiuxing packing bisa dipercaya.







  • saméméhna:
  • Teras: