garpu plastik (FPF702)

Katerangan pondok:

Produk ieu mangrupikeun produk plastik kelas luhur.Éta 100% didamel tina bahan baku PP kelas dahareun, tanpa bubuk industri atanapi bahan daur ulang.Prosés produksi dikawasa sacara ketat ku prosés disinfection bébas lebu, anu kualitasna dipercaya, gampang dianggo sareng penampilan anu alus.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Kode Produk: FPF702
Bahan: PP
Tipe: garpu plastik
Pamakéan: Dahareun, sapertos mie.
MOQ: 100.000 lembar
Ukuran: 119mm ± 2mm
Pesenan khusus: Narima
Tempat Asal: Shandong, Cina
Ngaran Brand: Jiuxing
warna: Bisa ngaropéa (base on MOQ)
Logo: bisa nyieun logo (base on MOQ)
Sampel: bisa nyadiakeun
Sertipikat: Sertifikasi ISO9001.QS.Other tiasa dilakukeun pikeun nyumponan kabutuhan.
jasa OEM: Sumuhun

Fitur:

Bahan baku kami dugi ka standar food grade, anu hambar sareng henteu beracun.

Ngeunaan produk:

Produk ieu mangrupikeun produk plastik kelas luhur.Éta 100% didamel tina bahan baku PP kelas dahareun, tanpa bubuk industri atanapi bahan daur ulang.Prosés produksi dikawasa sacara ketat ku prosés disinfection bébas lebu, produk dihasilkeun ku komputer pinuh otomatis kontrol numeris mesin suntik molding, manipulator operationwhich dipercaya dina kualitas, gampang ngagunakeun jeung hipu dina penampilan.Éta cocog pikeun és cukur anu dicukur, manisan, inuman tiis, sareng sajabana, cocog pikeun dianggo sakali, sareng tiasa dianggo sababaraha kali.gaya, ukuran jeung kelir bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

Simkuring gaduh pangalaman euyeub di pabrik tableware palastik, Simkuring gaduh prosés produksi Rigorous, R & D profésional sarta tim produksi, sanggeus éta, urang boga sistem inspeksi kualitas mastikeun, mastikeun yén produk tina Jiuxing packing bisa dipercaya.


  • saméméhna:
  • Teras: