coét plastik (SPCE101)

Katerangan pondok:

coét plastik ieu bisa loba dipaké dina uyah kasar, peppercorns, peppercorns, jsb Saatos puteran coét sabudeureun kénca jeung katuhu ku sababaraha kali, uyah, peppercorns, atawa peppercorns bakal digiling jadi bubuk.Karasa ngeunah.Di sisi séjén, produk sanggeus grounded leuwih seger.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Kode Produk: SPCE101
Bahan: PC
Tipe: Coét palastik
Pamakéan: Botol kaca atanapi botol plastik (sapertos botol lada, botol uyah, jsb)
MOQ: 100.000 lembar
Pesenan khusus: Narima
Tempat Asal: Shandong, Cina
Ngaran Brand: Jiuxing
warna: Bisa ngaropéa (base on MOQ)
Logo: bisa nyieun logo (base on MOQ)
Sampel: bisa nyadiakeun
Sertipikat: Sertifikasi ISO9001.QS.Other tiasa dilakukeun pikeun nyumponan kabutuhan.
jasa OEM: Sumuhun

Fitur:

kinerja alus dina segel.

Pangaruh grinding alus.

Ngeunaan produk:

coét plastik ieu bisa loba dipaké dina uyah kasar, peppercorns, peppercorns, jsb Saatos puteran coét sabudeureun kénca jeung katuhu ku sababaraha kali, uyah, peppercorns, atawa peppercorns bakal digiling jadi bubuk.Leuwih seungit.Di sisi séjén, produk nu leuwih seger, nempatkeun ieu kana dahareun asak, jadi masakan anu leuwih nikmat.Produk ditawarkeun kami anu dirancang jeung dimekarkeun kalawan bahan baku kualitas pangalusna sarta téhnologi panganyarna.Tim panguji kualitas nguji produk-produk ieu dina katangtuan kualitas pikeun nganteurkeun rentang gratis tina cacad.Sajaba ti éta, produk kami ditawarkeun sadia kalawan ukuran béda dina harga affordable ka klien berharga.

gaya produk, spésifikasi jeung kelir bisa ngaropéa nurutkeun customer requirements.All of grinders plastik urang bisa cocog beuheung botol sampurna, nalika caps palastik nu ngaropéa gumantung kana bottle.other ti, coét palastik kami dijieun tina dahareun-grade PC bahan baku, éta nyieun produk leuwih héjo sarta awét.sadaya tutup plastik kami ngalaman kualitas éksténsif sareng uji fungsional.

Simkuring gaduh pangalaman euyeub di pabrik grinders plastik, Simkuring gaduh prosés produksi Rigorous, R & D profésional sarta tim produksi, sanggeus éta, urang boga sistem inspeksi kualitas mastikeun, mastikeun yén solusi panutupanana tina Jiuxing packing anjeun tiasa percanten.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali