Cap screw palastik, cap buktina maling plastik

  • FPCD605
  • plastic cap(FPCD604)

    sirah palastik (FPCD604)

    Katerangan produk Kode produk: FPCD604 Bahan: PE Tipe: Cap Plastik Pamakéan: botol plastik (saperti Botol Jus, botol cai, botol inuman, jsb) MOQ: 100.000pcs Pesenan Adat: Nampa Tempat Asal: Shandong, Cina Ngaran Brand: Jiuxing cap Warna: Bisa ngaropéa(base on MOQ) Logo: bisa nyieun logo (base on MOQ) Sampel: bisa nyadiakeun bijil: ISO9001.QS.Certifications lianna bisa dipigawé pikeun minuhan kabutuhan.jasa OEM: Sumuhun Feature: 1.Decorate closures.2.O ...
  • plastic cap(FPCD604)

    sirah palastik (FPCD604)

    Panutup plastik jenis ieu ngagaduhan luhur lemes sareng belang nangtung di sisi.Ieu rada kawas tarompet.Perlu aya dasar di jero.Dasarna disayogikeun ku cingcin tarik, anu tiasa maénkeun fungsi anti maling anu saé.Panutup tiasa tahan lebu sareng ogé tiasa dianggo pikeun hiasan.
  • plastic cap for Wide bottle neck (SPCB202)

    cap palastik pikeun beuheung botol Wide (SPCB202)

    Cap botol ieu cocog pikeun botol sungut lega.Saatos produksi dua sét kapang, dua tutup botol dirakit.Awak botol boga stripes nangtung intermittent, nu ngajadikeun cap botol kasampak pisan tinggi-grade.Product gaya, spésifikasi jeung kelir bisa ngaropéa.
  • plastic screw cap (FPCD601)

    tutup screw palastik (FPCD601)

    cap palastik ieu bisa loba dipaké pikeun minyak atsiri, inuman, pak cai, jsb.Desain tutup botol ieu saderhana pisan tapi hipu pisan, urang henteu tiasa ningali titik feed dina pabeungeutna, sabab éta mangrupikeun demolding Motor.Éta tiasa nutupan beuheung botol atanapi angkat ti dinya ngalangkungan puteran.
  • plastic theift proof cap (SPCC301)

    cap buktina maling plastik (SPCC301)

    Sateuacanna, produk minyak zaitun disegel ku tutup aluminium, sareng ayeuna seueur pabrik minyak zaitun ogé nganggo cara ieu.Fitur anu paling penting tina cap palastik ieu nyaéta yén éta tiasa ngagentos panutup aluminium. Éta ngagaduhan sadaya fungsi panutup aluminium. Lian ti éta, éta langkung hipu sareng langkung aman.