Sendok plastik

  • plastic spoon (FPS802)

    sendok plastik (FPS802)

    Sendok garpu lipat ieu gaduh desain lipat, anu gampang dibawa sareng nyéépkeun sakedik rohangan dina bungkusan produk.Salaku tambahan, sendok garpu tilepan ieu ngagaduhan sababaraha suku deui dina bagian utama dumasar kana sendok tilepan, anu tiasa dianggo saé pikeun sababaraha tuangeun pasty atanapi cair.
  • plastic spoon (FPS801)

    sendok plastik (FPS801)

    Sendok tilepan palastik anu tiasa dianggo ieu ngagaduhan penampilan anu luhur, karajinan anu saé, desain anu saé, sareng panggunaan anu saé.Produk ieu didamel tina bahan baku kelas pangan anu ramah lingkungan, tanpa bahan industri atanapi daur ulang, henteu beracun sareng hambar, sareng kualitasna dijamin.