Produk

  • disposable plastic tableware (PKFS111)

    peralatan makan plastik disposable (PKFS111)

    gagang péso, garpu jeung sendok ieu frosted sarta miboga éfék non-slip.Produkna nganggo desain tembus anu katingalina hipu.Produkna didamel tina bahan baku PS, supados produkna awét sareng henteu gampang ruksak.éta tiasa nganggo bungkusan mandiri numutkeun kabutuhan palanggan.
  • FPCD605
  • SPCA124
  • SPCA123
  • plastic cap(FPCD604)

    sirah palastik (FPCD604)

    Katerangan produk Kode produk: FPCD604 Bahan: PE Tipe: Cap Plastik Pamakéan: botol plastik (saperti Botol Jus, botol cai, botol inuman, jsb) MOQ: 100.000pcs Pesenan Adat: Nampa Tempat Asal: Shandong, Cina Ngaran Brand: Jiuxing cap Warna: Bisa ngaropéa(base on MOQ) Logo: bisa nyieun logo (base on MOQ) Sampel: bisa nyadiakeun bijil: ISO9001.QS.Certifications lianna bisa dipigawé pikeun minuhan kabutuhan.jasa OEM: Sumuhun Feature: 1.Decorate closures.2.O ...
  • plastic cap(FPCD604)

    sirah palastik (FPCD604)

    Panutup plastik jenis ieu ngagaduhan luhur lemes sareng belang nangtung di sisi.Ieu rada kawas tarompet.Perlu aya dasar di jero.Dasarna disayogikeun ku cingcin tarik, anu tiasa maénkeun fungsi anti maling anu saé.Panutup tiasa tahan lebu sareng ogé tiasa dianggo pikeun hiasan.
  • plastic dustproof cap(FPCE504)

    cap dustproof plastik (FPCE504)

    Panutup lebu palastik ieu utamana dipaké dina dahareun kaléng kayaning babi kaléng, lauk kaléng, sapi kaléng, jsb. Bisa ngajaga sungut kaléng tina lebu jeung tetep beresih.
  • plastic dustproof cap(FPCE517)

    cap dustproof plastik (FPCE517)

    panutup lebu-bukti palastik Ieu bisa dipaké dina daging luncheon canned atawa rupa kaléng dahareun, nu bisa nyegah lebu, teu ngan nyieun produk kasampak leuwih hipu tur geulis, tapi ogé leuwih hygienic.The gaya husus bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer , Warnana tiasa disaluyukeun.
  • plastic cap for tinplate can (SPCA1160)

    cap palastik pikeun tinplate can (SPCA1160)

    Cap botol sadaya-dina-hiji ieu cocog pikeun kaléng tinplate.Teundeun tutup botol dina posisi anu cocog, teras pencét ka handap pikeun ngalereskeunana dina tinplate tiasa, anu tiasa janten segel.Buka panutup luhur jeung cabut cingcin pikeun tuang kaluar produk.
  • flip top cap with pull ring (SPCA112)

    tutup luhur flip kalayan ring tarik (SPCA112)

    Tutup botol ieu katingalina sapertos topi sapotong, tapi saleresna dirakit tina dua bagian.Buka tutup luhur sareng tarik cincinna, Cairan di jero tiasa dituang kaluar.Teras tutup tutupna sareng éta masih tiasa janten segel pikeun ngajaga produk seger.Cap ieu tiasa dianggo pikeun bungkusan minyak anu tiasa didahar sareng inuman
  • plastic grinder (SPCE101)

    coét plastik (SPCE101)

    coét plastik ieu bisa loba dipaké dina uyah kasar, peppercorns, peppercorns, jsb Saatos puteran coét sabudeureun kénca jeung katuhu ku sababaraha kali, uyah, peppercorns, atawa peppercorns bakal digiling jadi bubuk.Karasa ngeunah.Di sisi séjén, produk sanggeus grounded leuwih seger.
  • plastic fork (FPF702)

    garpu plastik (FPF702)

    Produk ieu mangrupikeun produk plastik kelas luhur.Éta 100% didamel tina bahan baku PP kelas dahareun, tanpa bubuk industri atanapi bahan daur ulang.Prosés produksi dikawasa sacara ketat ku prosés disinfection bébas lebu, anu kualitasna dipercaya, gampang dianggo sareng penampilan anu alus.